Kommunikasjonsdirektør

Stilling/tittel
Kommunikasjonsdirektør

Arbeidsgiver
Norwegian Air Shuttle ASA

Kontaktperson
Joachim Guslund
Thomas Magnus

Hjemmeside
norwegian.no

Kommunikasjonsdirektør

Historien om Norwegian begynte for over 27 år siden. Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Norwegian har blitt en sentral aktør i internasjonal luftfart. Først med kortdistanseruter i Europa og senere med langdistanseruter til og fra USA, Asia og Sør-Amerika. Norwegian har i dag en moderne og drivstoffeffektiv flåte bestående av Boeing 787 Dreamliner- og Boeing 737-fly.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og fem år på rad har passasjerene stemt frem Norwegian som verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter. I tillegg er Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for selskapets produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

Stillingen byr på Norges kanskje mest spennende og faglig utfordrende kommunikasjonsrolle, og du vil bli en sentral og synlig bidragsyter i selskapets videre utvikling.

Både selskap og bransje går igjennom en omfattende og varig omveltning, der strategisk kommunikasjon blir et viktig verktøy og bidrag til at selskapet lykkes. En nøkkeloppgave vil være å sikre strategisk og proaktiv tilnærming til selskapets kommunikasjonsarbeid, og bidra til økt tilgang til og positiv omtale i nasjonale og internasjonale medier.

Det forventes at du er en motiverende leder med solid erfaring og dokumenterbare resultater fra strategisk og operativ kommunikasjonsledelse – gjerne fra komplekse, internasjonale og/eller børsnoterte selskaper med høy samfunnsinteresse. For å lykkes vil det være avgjørende med gode relasjonsbyggende egenskaper, faglig dyktighet og mestring av et raskt og intensivt tempo.

Du vil lede avdelingen for eksternkommunikasjon som består av et internasjonalt team med svært dyktige, erfarne og motiverte medarbeidere, og vil i tillegg jobbe tett med øvrige ledere på tvers av virksomheten. Avdelingen er èn av fire enheter organisert under konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt, og stillingen inngår i hennes ledergruppe.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med Joachim Guslund, Thomas Magnus eller Beate Ottem Svanes i ISCO Group – telefon 22 06 87 00.


CV og kortfattet søknad registreres snarest.