Research Associate

Stilling/tittel
Research Associate

Arbeidsgiver
ISCO Group

Kontaktperson
Bendik Nicolai Blindheim
Bjørn-Olav Høksnes

Research Associate

ISCO Group er det ledende norskeide spydspissmiljøet innenfor lederrekruttering, lederutvelgelse og strategisk rådgivning for styret og toppledelsen. Vi er et fremoverlent miljø som tilbyr helt nye måter å se business på, for eksempel gjennom vår satsning innenfor mangfolds rekruttering; ISCO Potensial. Vi har vært en aktiv del av norsk nærings- og samfunnsliv i snart 40 år. Vi vet at dette gir liten mening hvis vi ikke bruker denne innsikten og erfaringen til å bane vei for nye tanker, nye metoder, ny kompetanse og riktige ledere. Nye beslutninger. Faktisk, så er vi til for å definere og påvirke disse beslutningene – I går. I dag. I morgen.


Er du en nysgjerrig og utålmodig person som synes det å fordype seg i nye og varierte emner er motiverende, spennende og gøy? Ønsker du å jobbe med samfunnskritiske oppdrag i både offentlig og privat sektor? Følger du med på hva som skjer i «as Norge» og ønsker en mulighet til å påvirke utviklingen av morgendagens nærings- og samfunnsliv? Da er research-teamet i ISCO perfekt for deg!

Med vind i seilene søker ISCO Group etter en ny Research Associate som skal bidra til å ta leveransene til neste nivå! Den vi ser etter har høyere utdanning, er analytisk og strukturert, og har meget gode relasjonelle egenskaper. I tillegg søker vi en person som evner å presentere informasjon på en troverdig og lettfattelig måte.

Stillingens hovedoppgaver er å utarbeide strukturerte analyser for å kartlegge aktuelle kandidater og kontakte disse til våre pågående oppdrag. Denne rollen vil være en del av et team som samarbeider for å løse oppdragene. Det er også forventet at denne personen bidrar inn mot utviklingen av ISCOs forretningsområder.

Interessenter bes ta kontakt i fortrolighet med Managing Partner Bendik Nicolai Blindheim på tlf. 22 06 87 00, eller rådgiver Bjørn-Olav Høksnes på tlf. 95 22 95 77.


Vi vurderer kandidater fortløpende, vennligst registrer CV snarest mulig.