Teamet

Christine Finset

Christine Finset jpg

Partner & leder - research & analyse


Christine har omfattende erfaring fra Executive Search Research, både nasjonalt og internasjonalt. Med mer enn 20 års erfaring i Research faget har Christine jobbet med de aller fleste bransjer. Hun har en omfattende innsikt i researchteknikker og verktøy, og leder Research og Analyse i Isco Group. Christine sikrer at vi i alle søk drar nytte av en bred kunnskapsbase av data og innsikt. Christines samlede kompetanse og unike nettverk etter mange år i researchfaget gjør henne godt rustet til å bidra til gode lederrekrutteringsprosesser på tvers av alle sektorer og bransjer.

Bakgrunn


Christine har jobbet med executive search siden 2000 og hun startet sin karriere i InterSearch. Etter 10 år etablerte hun sitt eget Researchselskap og leverte Research til flere headhuntere i Norge. Før hun kom hit jobbet hun som leder av Research-avdelingen i Bønes Virik Executive Search, hvor hun også var Partner.


Hun har kombinert spesialisering i researchfaget med utdannelse fra BI og Universitetet i Oslo. Hun er autorisert bruker av personlighetstester SHL/OPQ og Aon/ Cut-e .