Teamet

Thomas Magnus

Thomas

Managing Partner

Thomas Magnus er ansvarlig for våre strategiske tjenester, hvor formålet er å sikre at ledelse og organisasjon effektivt kan levere på selskapets ambisjon og strategi gjennom påkrevd kompetanse og human kapital. Han har sin spisskompetanse innen strategirådgivning, transformasjons- og forbedringsprogrammer.

Bakgrunn


Thomas har mer enn 20 års erfaring som management konsulent fra ulike internasjonale konsulenthus, og har tidligere vært administrerende direktør i Devoteam AS. Han har ledet og implementert store endringsprogrammer som har levert betydelig og varige finansielle og operasjonelle resultater. Thomas har og jobbet mye med hvordan organisasjoner bygger inn et digitalt tankesett som en integrert del av selskapets strategi og drift. Han har jobbet med mange ulike bransjer, men har spesielt lang erfaring innen bank / finans.

Han har en mastergrad innen strategi og internasjonal økonomi fra Handelshøyskolen i København, i tillegg til å ha deltatt på Executive Leadership program på Yale School of Management.

Sektorer: Teknologi & tjenester | Bank/finans & private equity
Tjenester: Leadership & Talent Pipeline | Executive & Board Search | Management Audit | Succession Planning | Second Opinion