Teamet

Yngve Nygaard

Yngve

Partner

Yngve Nygaard har løst flere vellykkede og krevende rekrutteringsoppdrag på toppledernivå, og har rekruttert styremedlemmer, konsernsjefer og konserndirektører til flere børsnoterte selskaper innenfor ulike sektorer og bransjer. Utenlandske selskaper og PE-fond benytter seg i tillegg ofte av han som rådgiver da han selv har ledererfaring fra disse miljøene. Yngve har en spesiell forkjærlighet for sterke merkevarer («brands») og norske/nordiske virksomheter med nedslagsfelt også utenfor Norge.

Bakgrunn

Yngve har tidligere vært Partner og Managing Partner hos et annet ledende Executive Search-firma, og har jobbet mye med rådgivning innen strategi- og organisasjonsutvikling

Han kan vise til tung ledererfaring fra større børsnoterte selskaper både i Norge og i utlandet, og har blant annet vært øverste leder for Mercedes Benz Norge og europasjef/ President EMEA for TANDBERG. Yngve har som leder hatt globalt eller internasjonalt ansvar for salg & marked, og har 13 års erfaring fra FMCG. I tillegg har han hatt flere EVP- og VP-stillinger for internasjonale konsern med hovedkontor i utlandet, blant annet for ASICS og SCA.

Sektorer: Handel & merkevare | Industri
Tjenester: Executive & Board Search | Second Opinion | Styrerekruttering