Teamet

Ole Petter Melleby

Ole Petter

Partner

Ole Petter Melleby har lang erfaring fra lederrekrutteringer til sterke merkevaremiljøer innen retail / FMCG, og arbeider med krevende oppdrag for internasjonale klienter og for organisasjoner innen "børs/katedral".

Bakgrunn

Ole Petter startet sin karriere i ISCO Group i 2000. Først som assistent til daværende Managing Partner før han gikk over til rolle som rådgiver innen research- og analyse. Dette har gitt dyp innsikt i research og analyse som en avgjørende del av Executive Search-prosessen. Ole Petter var leder for researchteamet fra 2006 til 2011, ble partner i 2008 og var Managing Partner fra 2013 til 2018.

Han er utdannet MSc fra London School of Economics and Political Science (LSE), cand.mag med mellomfag i statsvitenskap fra Universitet i Oslo, i tillegg til bedriftsøkonomistudiet på BI. Han har gjennomført AFF Yngre Ledere og har tidligere vært med i Virkes jury for kåring av årets handelsbedrift og årets retailleder. Han var initiativtaker til LSE Alumni Norge og har tidligere vært styremedlem i Ansa Alumni og sittet som valgkomitémedlem både i ANSA Alumni og ANSA. Han er i dag medlem av valgkomitéen til Norges Idrettsforbund og Ishockeyforbund.

Sektorer: Handel & merkevare | NGO & stiftelser
Tjenester: Executive & Board Search | Second Opinion | Leadership Coaching