40 år og fortsatt på topp!

Takket være lojale kunder, fantastiske kandidater, hardtarbeidende kollegaer og en vinnende lagånd, kan vi stolt feire at ISCO Group har vært en foretrukken rekrutteringspartner i 40 år.

Vi tar sjansen på å gratulere oss selv! Samtidig benytter vi anledningen til å takke alle dere som har hatt og fremdeles har tillit til oss. Igjen og igjen og igjen.

ISCO har en unik historie i norsk sammenheng
Knut Isachsen startet en gang selskapet som Isachsen & Co, derav navnet ISCO. Vårt DNA er fra Knut, hvor han startet som betrodd rådgiver for familieeide og aktivt eide selskap i Norge, gjerne i forbindelse med generasjonsskifte og fusjoner.

Dette er en betydelig del av vårt virke også i dag. Vi ble globetrottere med kontorer i inn- og utland. Vi utvidet tjenestespekteret vårt og drev godt entreprenørskap, hele tiden med målet om å finne de flinkeste menneskene og lederne som kunne flytte virksomheter videre.

Svært få, om noen andre selskap i Norge, kan skilte med liknende historie. Den er vi meget stolte av, men absolutt minst like stolte av at vi fremdeles har entreprenørånd og tør å tenke annerledes.

Resultatet er at vi i dag er på topp i Norge og at våre medarbeidere, kunder, og kandidater opplever oss som relevante og fremoverlente.

40-årsjubileum
Men all denne festfølelsen er jo ikke særlig givende uten at vi deler den med andre!

ISCO Group er stolt samarbeidspartner av Oslo Business Forum og vi har fått lov til å markere vår tilstedeværelse i Norge gjennom 40 år som en egen del av konferansen – Afterwork powered by ISCO Group, den 21. september.

Med bobler i glasset, konsert, og paneldebatt med kjente og sterke ledere, håper vi på en svært hyggelig ramme for feiring med både gamle og nye bekjente.

Håper vi sees!

ISCO 40 år